Vanwege onze passie voor reizen, onze goede kennis, onze drang naar kwaliteit en onze persoonlijke service doen wij er alles aan om voor u de juiste reis samen te stellen. Talloze reizigers gingen u voor en lieten hun reis door ons verzorgen. Velen stuurden hun vrienden en familie naar ons door. Dat zegt genoeg ….

Hou je ervan om op vakantie zo veel mogelijk te zien en je tijd zo efficiënt mogelijk in te delen? Dan is rondreizen echt iets voor jou! Bij ons ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar een rondreis per auto, bus of vliegtuig!

De manier waarop wij uw reis organiseren, verschilt danig van de meeste organisatoren door onze heel persoonlijke aanpak. Samen met de klant stippelen we de ultieme reis uit tot in de kleinste details. We gaan altijd op voorhand op inspectie waar we elk detail controleren en bijschaven.

Door de jaren heen hebben wij een zeer uitgebreide kennis van bestemmingen wereldwijd opgebouwd en diverse projecten uitgewerkt. Dat resulteert in een sublieme referentielijst. Op aanvraag bezorgen wij u de details en kan u bijkomende informatie opvragen om onze werkwijze te toetsen aan de realiteit.

Onze aanpak

Door onze geïndividualiseerde aanpak denken we steeds vanuit uw belang. We peilen naar uw reisgewoonten en vakantiebehoeften en stellen u daarna pas enkele opties voor. Gaat u hierop in dan kunt u op ons rekenen om alle administratie te verwerken, u tijdens uw reis te helpen als er uitzonderlijk toch iets extra zou nodig zijn en ervoor te zorgen dat u ook geen onaangename verrassingen wachten na de reis.
Als u dat wil dan regelen we zoveel meer: van luchthavenvervoer of huurwagen ter plaatse tot reserveren van de vliegtuigplaatsen, online inchecken, uw toegang tot de lounge, excursies …